Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

„Snaží se mě zabít,“ napsal Michael Jackson (†50) příteli jen krátce před svou smrtí. Zpěvák byl dost dlouho frustrovaný z nadměrného užívání sedativ, zároveň vyčerpaný, a jeho obavy tehdy u nikoho nenašly pochopení. Zanedlouho na to, co tato obvinění zapsal do balíčku třinácti zpráv adresovaných svému německému příteli Michaelovi Jacobshagenovi, však doopravdy zemřel. Bylo mu pouhých padesát let.

Za zanedbání péče a neúmyslné zabití byl v této souvislosti odsouzen a čtyřmi lety vězení potrestán pouze Jacksonův osobní lékař Conrad Murray, který mu dodal smrtelnou dávku sedativ.

K Jacksonovu tehdy mladému německému příteli se zprávy dostaly zhruba týden před zpěvákovým skonem v roce 2009. Od té doby je uchovával v soukromí. Nyní je Michael Jacobshagen (34) poprvé ukázal veřejnosti během rozhovoru s australskou moderátorkou Daphne Barak v televizní show Sunday Night. Jde o soubor útržkovitě psaných poznámek, v nichž zpěvák, ve stavech, kdy očividně zažíval obrovské stavy úzkosti, popisoval svá podezření.

Obsah poznámek je podle zpěvákovy sestry La Toyy, dcery Paris a mnoha dalších lidí, kteří jsou přesvědčeni o násilném pozadí Jacksonovy smrti, jen dalším z celé řady důkazů, že se stal obětí organizovaného spiknutí.

Právě dceru Paris chce nyní Jacobshagen zveřejněním Jacksonových zápisků podpořit. Rozhovor s tímto německým obchodníkem odvysílají mnohé televizní stanice příští měsíc v den výročí úmrtí této slavné americké hvězdy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám