Hlavní obsah
Článek

Je to nejočekávanější událost Británie následujících dní. Poslední přípravy finišují, a nervozita všech zúčastněných by se dala krájet.

Pippa Middleton (40), mladší sestra vévodkyně Katy a švagrová budoucího krále, se 20. května provdá za svého milovaného miliardáře, investičního bankéře Jamese Matthewsona. Obřad bude ve venkovském kostele z dvanáctého století a spíše v komorním duchu. Vtipné je, že se Pippa se svým nastávajícím seznámila právě na svatbě. Tehdy ovšem jako nevěsta hrála prim její starší sestra Kate.

O nejdůležitější den v životě švagrové prince Williama se stará neviditelná armáda profesionálů. Přesto se občas někdo dožaduje jejího vlastního angažmá na předsvatebních přípravách. Tak jako to bylo třeba i tuto sobotu. Osobního převzetí doručené krabice s květinami se dožadoval zaměstnanec jednoho velmi známého londýnského květinářství a nechtěl je zaboha vydat nikomu jinému. Jenže Pippa nebyla nikde k sehnání. Jednu chvíli už to vypadalo, že si zásilku zase odveze! Nakonec ale dostal přeci jen rozum.

A to už se zdálo, že kvůli akurátnosti jednoho neoblomného poslíčka svatba, do níž jsou jako družba s družičkou zapojeni i malý princ George a princezna Charlotte, zůstane bez květinové výzdoby.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám