Hlavní obsah
Článek

Nemusíte s jeho názory souhlasit, může vám být ale sympatické, že se neschovává za politicky korektní řečičky a vždy na plná ústa, nebo v tomto případě spíš na plnou klávesnici, dá najevo, co si myslí! František Ringo Čech (80) se vyjádřil k moderátoru Aleši Cibulkovi. A zkritizoval ho za jeho homosexualitu!

Čech byl pozván do Alešova televizního pořadu a na svém webu pohotového spíkra v jednom odstavci zároveň pochválil i možná urazil.

„Já mám Cibulku docela rád, líbí se mi na něm jeho nezakrývaná homosexualita, ale vadí mi trošku jeho přílišná srdečnost,“ uvedl František Ringo Čech.

V pořadech Cibulky nenajdeme žádné nudné debaty, moderátor chce diváky i hvězdné hosty bavit a většinou se tak řeší vzpomínky, legrační historky a podobné věci. Zdá se, že tento přístup Ringovi nevoní.

„Je to všechno strašně sladký. Ale asi to patří k tý sexuální orientaci,“ přisadil si Čech, který v další větě pro jistotu nezapomněl uvést, že Cibulka je fajn chlap.

Moderátor, jenž se pravidelně objevuje nejen na televizních obrazovkách, ale i na vlnách Českého rozhlasu, je už sedmnáct let přítelem českého Leonarda Di Capria Michala Jagelky, před deseti lety pak spolu uzavřeli registrované partnerství.

Svou orientaci ale nikdy nikomu nevnucuje, důkazem toho může být i to, že je takřka bohem pro nejstarší generaci, která přitom obecně podobné „novoty“ vnímá negativně.

Aleš Cibulka ale překvapivě celé Čechovo vyjádření považuje za poctu. „To, co můj milý Ringo říká na svém webu, je velmi pochvalné a moc si toho vážím,“ překvapil nás v esemesce.

Podle Aleše prý hudebník nic ve zlém nemyslel. „Vždyť se ctíme a máme se rádi. Jinak by přece nepřišel do mého pořadu,“ dodal Cibulka.

Reklama

Další články

Načítám