Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Extraordinérní styl jeho vystupování, oblékání a vůbec veškerého verbálního projevu je už hodně daleko za hranicí toho, co většina populace považuje za únosné. Rodrigo Alves, alias "Živý Ken", se už dávno smířil s tím, že bude lidi po zbytek svého života šokovat. Náklady na změnu vizáže ho stály jmění. Aby Alves úplně nezkrachoval, účinkuje nyní hned v několika různých reality show. A jsou v nich vidět opravdu věci!

Aby toho nebylo málo, přiživuje po vzoru panoptikálních bytostí svoji obskurní popularitu i častým cestováním. Bohužel, ať už pro peníze, z rozmaru nebo jen čirého exhibicionismu je ochoten vystavit své plastikové tělo i nahé. Nyní to provedl v tureckém Istanbulu, kam ho na setkání estetických chirurgů, tzv. „Beauty Camp“, doprovodila další rekordmanka v "sebepoškozování plastikami" Pixee Fox ze Stockholmu.

Rozmar, o němž byla řeč, je potřeba v případě Alvese zmínit znovu a se vší vážností. Protože nechat své tělo chirurgicky zdeformovat do podoby obří plastové hračky, patří mezi obzvlášť zavrženíhodné experimenty se zdravím.

Pokud byl ovšem Alves za své operace ochoten utratit už víc jak neuvěřitelných 11.6 miliónu korun, je nasnadě připustit myšlenku, že tady se jedná o druh zvláštnosti, kdy spíše než pachatelem je tento muž pouhou obětí. A to je pak hodně smutný příběh.

Reklama

Další články

Načítám