Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz již informoval, herečka Gabriela Vránová, jejíž asi nejslavnější rolí byla Anička Čiháková v nesmrtelných Chalupářích, musela před dvěma měsíci podstoupit vážnou operaci, při níž jí chirurgové z těla odstranili nádor na tlustém střevě. Lékaři jí bohužel příliš radosti nedělají ani teď.

Což o to, diagnóza se nemění, zatím to nevypadá tak, že by oblíbená herečka musela na ozařování nebo chemoterapii, ale na dlouhou dobu ji „přikovali“ na lůžko!

„Chtěla jsem od nich svolení něco dělat! Jít mezi lidi, zkusit hrát... Ale zakázali mi to,“ postěžovala si Vránová, která je v soukromí velký živel a ležení v posteli ji ubíjí. Nečinnost je její nepřítel číslo jedna, teď s ní však nemá jak bojovat.

„Musím podle nich dál odpočívat a nabírat síly. Ale to ležení už je pro mne únavné! V létě ale doktorům uteču na plovárnu,“ prozradila Aha! Vránová.

Její syn má pro felčary pochopení.

„Léčba má prostě nějaký smysl a musí ji dodržovat. Už má ale spoustu pracovních plánů, tak snad je bude moci brzy realizovat,“ uvedl k tomu Ondřej Kepka, režisér a v dětství také Honzík z Arabely.

Reklama

Další články

Načítám