Hlavní obsah
Článek

Představitelka Bílé holubice z filmu Old Shatterhand je po smrti! Izraelská herečka a zpěvačka Daliah Lavi, která zpívala i s Karlem Gottem (†80), zemřela ve Spojených Státech. Když jsme kontaktovali Slavíka s prosbou, jestli by se k úmrtí ženy, která svou krásou kdysi učarovávala řadě mužů, vyjádřil, zaslal nám velmi depresivní vyjádření.

„Jsem smutný z toho, kolik vynikajících umělců a výjimečných osobností nás od počátku tohoto roku opustilo,“ začal Gott. K samotné Lavi se nevyjádřil, protože úmrtí v jeho okolí, jež ho zasáhla, bylo mnohem víc. Včetně nedávné šokující zprávy o odchodu Věry Špinarové.

„Ať už to byli kolegové, kamarádi nebo lidé, ke kterým máme přirozenou úctu. Je mi líto, když z tohoto světa odejdou ti, kterých si vážíme a kteří měli pozitivní dopad na život mnohých z nás,“ dodal neadresně.

Třeba taková Petra Janů většinou při úmrtí kolegů prohlašuje doslova, že „už se kácí v mém lese“. Čím dál častěji, než na svatby, chodí na pohřby třeba i Petr Janda z Olympicu. Je logické, že i on to vždy nese těžce.

Karla Gotta se úmrtí kdysi půvabné zpěvačky dotklo o to více, že sám nedávno utekl hrobníkovi z lopaty.

Se zesnulou Daliah nazpíval před lety song Ich bin da, um dich zu lieben (Jsem tu, abych tě miloval).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám