Hlavní obsah
Článek

Dosud byl za všech okolností kladný hrdina, správňák, který nikdy neudělá špatnou věc. Pak mu ale (snad dočasně) „ruplo v kouli“ a začal psát o kolezích z Primy docela sprosté věci. Televize se rozhodla, že to tak nenechá a moderátor Ladislav Hruška (46) musel na kobereček, z nějž mohl klidně odcházet i jako nezaměstnaný. Jak nakonec dopadl?

„Už se nemůžu dočkat Sběratelů kostí na Prima Love. Ale ten shit PR TopStar? Asi jako když moji TOP fans přečkávají Vaška, až přijedu na babetě. Sorry jako,“ psal například Láďa v narážce na Václava Postráneckého.

Pak následovaly další statusy, po kterých však už Primě došla trpělivost a zavolala si Hrušku na kobereček. Láďa nejdříve celou věc bagatelizoval, nakonec ale asi usoudil, že přestřelil.

„Ten status jsem už v televizi vysvětlil. Nebylo to myšleno zle, jen pitomě napsáno a naopak jsem dělal přehnaně píár Primě Love a Sběratelům kostí,“ napsal Ladislav Hruška Super.cz.

Vypadá to tedy, že nakonec aféru přežil bez ztráty kytičky. „Bylo jasné, že vyhazov nedostane, jsou tu s ním jinak spokojeni. Jen dostal přes prsty,“ tvrdí náš zdroj ze stanice sídlící na Palmovce.

Možná ale Hruška potrestal sám sebe. Vypadá to, že si naordinoval zákaz sociálních sítí a zrušil svůj účet na nejznámější z nich. Právě tam totiž patrně ve stavu opilosti původní skandální statusy visely.

Tak jen doufejme, že odteď bude Láďa zase sekat latinu!

Reklama

Další články

Načítám