Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Většina účastníků poslední řady soutěže Tvoje tvář má známý hlas svorně jako jeden muž prohlašuje, že se na natáčení setkala skvělá parta lidí. Přestože předtáčení pořadu už skončilo, tak se soutěžící potkávají nadále.

„Říkám tomu ’syndrom návratu z tábora’. Po čtvrt roce velmi aktivní činnosti s určitou skupinou lidí se s některými občas chceme vidět. Dala se dohromady parta, která na poměry českého šoubyznysu nemá obdoby. Voláme si, píšeme si, potkáváme se. Je fajn, že v šoubyznyse jsou lidi, na které se můžete spolehnout,” nechal se slyšet Aleš Háma, který většinu svých kolegů včetně Adély Gondíkové, Tatiany Vilhelmové, Ondřeje Rumla či Milana Peroutky pozval na otevření kavárny spojené s designérským prostorem, kterou založila jeho žena Gábina.

Po třech měsících intenzivní práce hodlá Aleš odpočívat. „Konečně mám čas na běhání, sport, na práci na zahradě a pobyt v přírodě s dětmi. Díky tomu snad shodím i nějaké to kilo, které jsem v posledním období nabral. Kvůli Tváři jsem trávil hodně času v autě neustálými přesuny a na pohyb nebyl úplně čas,” řekl Aleš Háma.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám