Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ačkoli třetí řada soutěže Tvoje tvář má známý hlas v televizi stále ještě běží, v reálu je televizní show už dotočená a protagonisté se pomalu vracejí do původního pracovního i osobního režimu. Adéla Gondíková (50) se musí vyrovnávat s únavou.

„Bylo to náročné a hektické období. Až teď to na mě doléhá, v průběhu jsem ani tolik unavená nebyla, ale teď mám záchvaty spánku a pořád mi padá hlava,” říká.

V blízké budoucnosti se ale delšího odpočinku oblíbená komička nedočká. „Stále hraju v divadle. Poprosila jsem své kolegyně, aby v posledním čtvrt roce vzali mé alternace za mě. Teď budu hrát do konce sezóny skoro denně,” krčí rameny Adéla.

Lidi v hereččině okolí mají pocit, že zhubla, to se Adéla ale nedomnívá. „Včera mi to řekla paní, u které jsem kupovala polívku. Já mám pocit, že jsem ale stejná,” říká Adéla.

S herečkou jsme se potkali na otevření kavárny spojené s designérským studiem, kterou otvírala manžela Aleše Hámy Gábina. Na akci se kromě Gondíkové a Hámy objevili i další protagonisté poslední řady Tváře. Nabízela se tedy otázka, jestli se Gondíkové po soutěži nebude stýskat a jestli by do pořadu teoreticky šla znovu. „Po tom převlékání a hodinách sezení v maskérně se mi stýskat nebude. Kdyby to bylo v této partě a odehrálo se to za dva roky, tak bych o tom možná uvažovala,” říká Adéla Gondíková.

Reklama

Další články

Načítám