Hlavní obsah
Článek

Rozvod zpěvačky Melanie Brown (41), alias Mel B z někdejšího slavného dívčího uskupení Spice Girls jede na plné obrátky. Strhla se nejen klasická americká právní bitva o děti a peníze, ale také globální mediální humbuk, který sebou taková událost nese skoro vždy.

V tomto případě je o tolik pikantnější, o co víc ho zneužívají obě strany k ovlivnění svého obrazu na veřejnosti a tím pádem i u soudu.

V krátkosti: Mel B obvinila svého manžela Stephena Belafonta (41) z násilného chování v průběhu jejich manželství a také z nevěry a sexuálních manipulací, jako byl třeba sex ve třech.

Právě v této praktice si Belafonte prý liboval. Mel B ho údajně musela praktikovat s mnoha ženami, které Belafonte za tím účelem vodil domů, ale dokonce i s jejich vlastní německou chůvou Lorraine Gilles (26) pečující od jejich dcery Phoenix (18), Angel (10) a Madison (5).

Tato žena v rozvodovém řízení známého páru sehrává vůbec zvláštní roli. Manžel Mel B prý s chůvou laškoval i bez přítomnosti zpěvačky, a to tak intenzivně, až z toho otěhotněla. Když se to Belafonte dozvěděl, s chůvou vyrazil dveře, ale následně ji měl finančně odškodnit za to, že šla na potrat. Lorraine Gilles se vůbec nelíbilo, že ji zpěvačka do svého rozvodu plného podobných pikantérií zatáhla a dost ostře se proti tvrzením Mel B ohradila. Nakonec zažalovala zpěvačku pro pomluvu.

A co na to Melanie? Zareagovala podobně jako to udělala v případě manžela a požádala soud o ochranu. Ten chůvě zakázal s Melanií jakýkoliv kontakt.

V galerii si můžete nyní prohlédnout fotografie ze soukromého alba bývalé chůvy zpěvaččiných dětí, které její soužití s rodinou dokumentují.

Reklama

Další články

Načítám