Hlavní obsah
Článek

Mnoho celebrit se poslední dobou zhlédlo v posílání svých ‚podomácku‘ dělaných fotografií na internet a především prostřednictvím Twitteru tak chtějí navázat bližší kontakt se svými fanoušky. Především atraktivní slavné ženy mají pak potřebu ukázat i více z jejich svůdného těla, a tak se podělí se světem o nějaký lechtivější snímek. Výjimkou není ani teprve osmnáctiletá Miley Cyrus, která pustila na internet fotku, na níž je na svůj věk možná až příliš sexy.

Miley má na sobě jen černé krajkové kalhotky, tílko a červené lodičky na jehlách. Sedí přitom na posteli ve žlutém saténovém povlečení a zkoumá svůj mobilní telefon. Dětská hvězda seriálu vysílaném na Disney Channel Hannah Montana byla přitom již několikrát kritizována, že její modely, které volí především na koncerty, se k jejímu věku rozhodně nehodí. Pobouřené byly hlavně maminky malých holčiček, pro které je Miley vzorem.

Posílání fotek na internet propadla řada celebrit. Pravidelně jimi některou ze sociálních sítí zásobuje například David Beckham. Avšak o své dráždivé snímky se ráda dělí například Demi Moore, která se sama fotí v koupelně, dále třeba modelka a expřítelkyně Leonarda DiCapria Bar Refaeli či manželka amerického rappera Ice-T silikonová Coco.

Reklama

Další články

Načítám