Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Milujeme nábytek a vybavení bytu! Kompletní sortiment vybavení bytu se slevami až 65 %! Tento týden letí slevy na sedačky (od 5 999 Kč)! Neváhejte využit slev na více než 400 sedaček v naší nabídce, které končí 18. 5. 2017. Pouze teď si můžete vybavit byt za nejlepší ceny v ČR. Zajištujeme bezproblémovou dopravu a výnos do bytu po celé ČR a SR.

Moderní sedačka Blanka nyní za top cenu. Ta je úžasná, nemyslíte?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Moderní sedací souprava Blanka se slevou 20 %. Za neuvěřitelnou cenu získáte velkou a pohodlnou sedačku, na kterou se pohodlně posadí 6 osob. Blanka je ideální sedačka pro povalování u televize a velké lůžko uspokojí každou návštěvu. Vytvořte si krásné a pohodlné bydlení se slevou! Mnoho potahů na výběr!

Luxusní sedačka za pouhých 11 999 Kč? Sleva 40 % platí pouze do 18.5.!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Top design 2017, to je sedačka Tivano, která splňuje nejpřísnější požadavky na moderní design! Velký rozklad a úložný prostor samozřejmostí. Moderní kombinace eko-kůže a kvalitní pytloviny je dokonalá, klikněte a uvidíte. Naducané opěrné polštáře a skvělé výplně sedáků si zamilujete! Co říkáte, není dokonalá?

Sedačka nemusí být drahá. Díky slevě 50 % je našim nejoblíbenějším produktem sedačka Karol!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Není čas na změnu? Díky slevě 50 % na sedačku Karol je nejpříhodnější čas na modernizaci bytu. Moderní provedení a kvalitní potahy u sedačky za 7 499 Kč? Ano, klikněte a přesvědčte se sami. Sedačka Karol je rozkládací a má také úložný prostor. To vše dělá z Karola náš nejoblíbenější produkt, který musíte mít.

Obývací pokoj, který vám budou všichni závidět. Dotáhněte své bydlení k dokonalosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Není čas na změnu? Díky slevám až 60 % na bytový nábytek je nejpříhodnější čas na modernizaci bytu. Máme v nabídce přes 100 kolekcí bytového nábytku pro rok 2017, v cenách již od 2 999 Kč. Např. oblíbená obývací stěna Esplanadae, která vytváří nejnovější trendy bydlení, za neskutečnou cenu 4 499 Kč!

Oblíbená designová ložnice nyní se slevou 5 000 Kč! Platí jen do 18. 5.!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nová ložnice? Za 14 999 Kč nyní můžete mít designovou lahůdku, kterou si zamilujete na první pohled. Za neuvěřitelnou cenu dostanete kvalitní skříň, postel, komodu, noční stolek a zrcadlo.

Další články

Načítám