Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Skvělá kariéra s vysokým měsíčním příjmem, značkové oblečení i doplňky, exotické dovolené a uznání okolí, to je sen většiny žen. Bohužel ne vždy je finanční jistota a úspěch ten pravý klíč ke štěstí. Své o tom ví i Klára z Prahy, která má po pracovní stránce vše, co by si jen mohla přát – uznání, respekt a vliv, ale přesto jí něco chybí… Je single a v osobním životě se už dávno cítí osamělá. Stojí za tím hlavně malé sebevědomí, díky kterému jen těžko navazuje vztahy s muži. O svůj příběh se nakonec rozhodla podělit s ostatními, aby další ženy motivovala k činu.

Hrudník plochý jako prkno

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jsem přesvědčena o tom, že mé trable vždycky pramenily z malých prsou a nespokojenosti s vlastním tělem. Díky tomu mě totiž muži obvykle vnímali jen jako kamarádku, ale rozhodně ne jako objekt sexuální touhy. A tak zatímco mé kamarádky randily, já seděla v luxusním bytě u romantických filmů sama. Po letech závistivého okukování cizích plných výstřihů jsem si řekla dost! Řešení malých prsou na NadraIN.cz do 31. 5. 2017 s dopravou zdarma při zadání kódu SU602.

Vytoužená plná prsa

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hlavní motivací byl nakonec nový kolega, do kterého jsem se zbláznila. Plastiku jsem ale zavrhla – na dlouhou rekonvalescenci jsem kvůli vytížení v práci neměla prostor a narkózy jsem se bála jako čert kříže. Nikdy jsem reklamám nevěřila, přesto jsem udělala výjimku. Na internetu jsem si objednala doplněk stravy NadraIN FORTE. S valným výsledkem jsem moc nepočítala, ale začaly se dít věci! Po dvou týdnech užívání byla prsa viditelně plnější a pevnější a po měsíci jsem si kupovala nové prádlo. Teď si užívám zkoumavé pohledy kolegyň a muži ze mě nemohou spustit zrak. Kupte NadraIN FORTE do 31.5.2017 na NadraIN.cz s dopravou zdarma při zadání kódu SU602.

Ze ztrhané tváře rozzářený obličej

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Když tak vyšla prsa, řekla jsem si, že zapracuju i na své tváři, na které se podepisoval pracovní stres. Mdlou pleť a přibývající vrásky jsem ale rozhodně nehodlala řešit botoxem. Brrr… Rozjasňující make-up byl super, ale chtěla jsem něco dlouhodobějšího. Zkusila jsem BigBao, přírodní baobabový olej, a jen zírala, co dokáže příroda. Díky 100% koncentraci účinné látky je moje pleť rozzářená, viditelně omlazená a vrásky mnohem méně patrné. Je skvělé, že pleť vypadá lépe okamžitě po první aplikaci. Navíc můžu BigBao používat nejen na obličej, ale také na celé tělo. Teď už se s ním hýčkám pravidelně a cítím se jako filmová hvězda.

Neuvěřitelné se stalo realitou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nyní prožívám období, které jsem nikdy nezažila. Konečně mám nejen kariéru, ale také spokojený osobní život. Naplno si užívám svého skvělého vzhledu a pozornosti okolí. A co je nejlepší? Alan se chytil na udičku. Máme před sebou asi čtvrtou mimopracovní schůzku a vyvíjí se to víc než slibně. Na své pomocníky teď nedám dopustit. Myslím, že jejich práci si Alan brzy prohlédne opravdu detailně.

Další články

Načítám