Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do stého jubilejního dílu Přístavu vlítne jako tornádo modelka, moderátorka a herečka Iva Kubelková (46). A rozjede žhavou show!

Ve svých 39 letech totiž dostala zálusk na zajíčky a hned sbalila o čtrnáct let mladšího kolouška. „Hraju sexuchtivou majitelku nahrávacího studia, která je lačná po mladých zajíčcích,“ smála se Iva. Koho nakonec ulovila? Petra Lexu! Úspěšného pětadvacetiletého Youtubera, který láme tisíce dívčích srdcí.

Nebojí se žárlivosti jeho fanynek a nezáviděly jí hereckého kolouška její dvě dcery? „Moje dcery už mají tuhle youtuberskou fázi za sebou, takže ne tak úplně. Ale očekávám, že mě po odvysílání dílu začne bombardovat na sociálních sítích jistá náctiletá skupina jeho fanynek, takže jsem na to připravená!“ smála se Iva.

A co na její nejnovější roli říkal její partner? „Ani nevím, jestli mě poslouchal, když jsem mu to říkala. Ale můj partner je úplně v pohodě, v klidu,“ řekla Iva.

V jedné žhavé scéně se Kubelková po Lexovi začne sápat na gauči a využije bez skrupulí všechny své ženské zbraně. Lexa při pohledu do jejího hlubokého výstřihu nevěděl, kam s očima.

Že se rolí sexy dračic nebojí, dokázala už v roce 2011, kdy nastupovala coby doktorka Alice Dvořáková do primáckého seriálu Cesty domů. „V Cestách domů jsem vždycky měla záchvěv otevřeného výstřihu, takže tomu už se asi nevyhnu,“ uzavřela s úsměvem Iva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám