Hlavní obsah
Článek

V dnešním díle kuchařské reality show Prostřeno! se konečně naplno ukáže velmi odtažitý vztah sexuálního maniaka Petra a matky dvou dětí Evy. Když byl seladon Petr hostitelem, nenechala na něm Eva nit suchou a dala mu nejmenší počet bodů. A nezadaný hudebník jí to teď s chutí vrací. Podívejte se na jeho kritiku na videu.

Hostitelka Eva bydlí stejně jako Martina v obci Jilem v nově postaveném domku s manželem a dvěma syny. Pochlubila se citem pro přípravu tabule a pro vzhled jídla. Soutěžící od ní dostali sýrovou pomazánku třikrát jinak, plněnou vepřovou kotletu s bramborem a roládu se šlehačkou.

Petrovi nepřipadal Evin zákusek příliš chutný. "Ta úprava pro mě nebyla úplně přínosná," řekl erotoman Petr. Jenže kritiku vznesl víceméně sám a protože není taktik jako ona, nakonec jí stejně dal téměř plný počet bodů.

On sám se ve středu vysílaném dílu zklidnil a odpustil si i sexuální narážky, které jeho kolegyním vadily. Večer plynul v poklidném duchu, který nenarušily ani pocintaná těhulka Jana a nešikovná milovnice piva, učitelka Ivana.

Dnešní díl Prostřeno! uvidíte na Primě od 18 hodin. Včerejší díl je ke shlédnutí na Stream.cz, předchozí díly pak zde.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám