Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

„Pepo, slyšíš? Vondráčkovi už taky přijeli!“ Tak doba, kdy jste přes půl vesnice podle zvuku sekačky poznali, který chalupář právě dorazil, už pomalu končí. Vládnout budou mimořádně tiché a hlavně praktické akumulátorové stroje. Značka AL-KO přišla hned s celou řadou zahradních pomocníků EnergyFlex, které pohání jeden kvalitní Li-Ion akumulátor s dlouhou životností a konečně už bez samovybíjení!

Tichý akumulátorový silák to na trávníku natře i benzinovým sekačkám!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nebo si k novým zahradním pomocníkům můžete akumulátory s 36 volty a 4 Ah koupit hned dva! Jeden budete mít vždy nabitý pro další práci. To využijete například u akumulátorové sekačky AL-KO Moweo 42.5 Li, pokud se s ní pustíte do trávníku velkého až 400 m². A pro větší pozemek má stroj všechny předpoklady: robustní ocelové tělo stejné jako u benzinové sekačky, šířku záběru 42 cm a velký 65litrový sběrný koš s integrovaným ukazatelem naplnění. K tomu si připočtěte ideálně tvarované šasi pro dokonalé naplnění koše, kterým je značka AL-KO pověstná, a perfektně ergonomicky tvarované vodicí držadlo opatřené měkkou gumou s mechovým povrchem… Při rozhodování o nákupu nebude nad čím přemýšlet!

Trávu s ní dosečete kdekoliv a určitě se při tom nepřerazíte o šňůru!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dalším tichým sekáčem z řady AL-KO EnergyFlex je akumulátorová strunová sekačka AL-KO GTLi 18V Comfort. S ní se vám určitě nestane, že v zápalu práce zlámete elektrickým kabelem celý záhon tulipánů – žádný kabel nemá! Zato má spoustu technických vychytávek, které vám hodně zjednoduší život. Strunová hlavice se dá sklonit do tří poloh, takže s trávou snadno zatočíte i kdesi pod lavičkou. Tu samou hlavici navíc můžete otočit o 180°, tedy kolmo k zemi, a snadno tak zarovnáte okraje trávníku u záhonů nebo u vyvýšených obrubníků. A protože AL-KO nemyslí jen na pohodu vašich uší, ale i na vaše záda, můžete si díky teleskopické hliníkové tyči a flexibilnímu madlu nastavit ideální výšku při sečení!

Sousedé můžou klidně spát. Až se probudí, váš živý plot bude jako ve Versailles!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tak to opravdu naštve! Celý týden se chystáte, jak v neděli konečně perfektně zastřihnete živý plot u své zahrady, ráno je slunečné, ale ti zpropadení sousedi ještě vyspávají. A vzbudit je benzinovým plotostřihem – to byste si zadělali na pěkný konflikt! S akumulátorovými nůžkami na živý plot AL-KO HT 18V Li se vám to nikdy nestane! Nejen že jsou při práci tiché, ale navíc na rozdíl od jejich elektrických sester nemusíte pořád hlídat přívodní šňůru, abyste ji trapně nepřestřihli. Výsledek bude navíc precizní, čistý, protože břity nůžek jsou broušené diamantem a při tvarování dokonalé roviny vám pomůže integrovaná vodováha. Nechybí ani ochrana proti nárazu při střihání podél země a stěn.

Řeže jako čert, ale vůbec tak nesmrdí!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Že je Li-Ion akumulátor AL-KO EnergyFlex zdrojem velké síly, určitě zjistíte při řezání dřeva. Akumulátorová řetězová pila AL-KO CS 36 Li vás překvapí opravdu silným řezným výkonem!Navíc na rozdíl od benzinových strojů ji bez přidušení použijete i v uzavřených prostorách, ať už při přípravě palivového dříví, nebo při tesařských a truhlářských pracích. A až s ní budete prořezávat stromy, oceníte, že se vám mezi větve nemůže zamotat žádný kabel! K velkému výkonu patří i dlouhá životnost, kterou zaručuje originální lišta i řetěz Oregon. Údržba je pohodlná, řetěz napnete bez jakéhokoliv nářadí a o dostatku oleje pro automatické mazání řetězu se přesvědčíte jedním pohledem do kontrolního průzoru.

Malý, ale šikovný! Multicutter AL-KO dotáhne trávník i keře k dokonalosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Není to jen řada akumulátorových strojů AL-KO EnergyFlex, ale je tu i další výrobek stejné značky, který využívá pohon budoucnosti - nůžky na keře a trávu AL-KO GS 3,7 Li Multicutter. Při jeho koupi získáte hned dva užitečné a kvalitní nástroj. Má dva nože, které snadno vyměníte jedním pohybem. A to podle toho, jestli potřebujete skutečně pečlivě dokončit sečení trávníku a zarovnat jeho okraje, nebo jste se rozhodli popustit uzdu svým výtvarným schopnostem a opravdu detailně vytvarovat okrasný keřík. V obou případech se vám bude tvořit pohodlně, protože Multicutter má velmi příjemnou, ergonomicky tvarovanou měkkou rukojeť. A teleskopickou tyč pro velmi snadné zastřižení trávníku bez ohýbání.

Další články

Načítám