Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavné topmodelky Naomi Campbell (41) a Eva Herzigová (38) měly být hlavními hvězdami otevření obchodu Pirelli v Miláně. Obě hvězdy však na tuto událost zvolily zcela jiný styl svých outfitů. A tentokrát to na celé čáře vyhrála právě čokoládová kráska Naomi. Eva nejspíš chtěla být ležérní, ale její sportovně-elegantní mišmaš rozhodně nebyl to pravé. To Campbell byla hvězdná, a to doslova. Její třpytivé černé minišaty se vzorem stříbrných hvězd, byly rozhodně mnohem lepší volbou.

Nad modelem devětatřicetileté litvínovské rodačky se pozastavil i britský server Daily Mail, který styl jejího outfitu popsal jako „velmi podivný“. Eva se totiž oblékla do modré kožené bundy motorkářského stylu a béžové tvídové sukně, která vypadala, jakoby ji modelka zdělila po mnohem silnější starší sestře. Celé to nakonec završila černými neslušivými botami nad kotníky. Britský server ještě dodal, že rty nalíčené jasně červenou rtěnkou se ke zbytku oblečení vůbec nehodily.

Naomi Campbell, která se naopak předvedla ve vší kráse, tak tentokrát slavnou Češku zcela zastínila.

Reklama

Další články

Načítám