Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dlouho se nestalo, že bychom viděli potomstvo Lucie Benešové (49) hezky pohromadě. Při středeční premiéře Strážců galaxie Vol. 2 k představení téměř kompletní rodinné sestavy došlo.

S populární seriálovou a divadelní herečkou dorazili na dlouho očekávanou premiéru snímku studia Marvel synové Štěpán a Lucián s přítelkyní a dcera Sára. Vlastně chyběla jen nejmladší dcera Lara, pro niž by film ještě nebyl příliš vhodný. „No, on není úplně vhodný ani pro mě. Já mám trošku jiný vkus, ale o tom, že půjdeme v tomhle složení, rozhodly děti a já jako máma jsem se chtě nechtě podvolila. Viděly jedničku, tak jsem jim pokračování prostě nemohla odepřít. Koneckonců čas strávený s nimi vždycky vítám, takže skousnu i ten film,“ nechala se slyšet Lucie.

Herečka aktuálně působí v seriálu Doktorka Kellerová, kromě toho se schyluje k premiéře v Divadle Kalich, kde bude hrát v představení Dvě noci na Karlštejně, což prý bude hodně velká legrace, někdy prý až na hraně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám