Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Českou premiéru dlouho očekávaného druhého dílu sci-fi snímku Strážci galaxie si nenechaly ujít finalistky České Miss ani celá řada známých osobností. Lucie Benešová vzala do kina téměř celé potomstvo, dceru Lily s přítelem Jakubem doprovodila do Imaxu herečka Bára Kodetová, s manželkou a dcerou Elsou vyrazil za zábavou Kryšof Michal a nechyběla zde ani Eva Burešová.

Představitelka hlavní role muzikálu Čas růží, která se proslavila v soutěži Česko Slovensko má talent a poté účinkováním v seriálu Gympl s (r)učením omezeným, svou přítomností překvapila. Přece jen ji dělí jen něco málo přes měsíc od porodu a akční snímek promítaný ve 3D by jí nemusel udělat dobře. Kromě toho Eva překvapila tím, že přišla na premiéru bez svého partnera a se zcela jiným mužem. „Vlastně jsem vyrazila s kolegou Jakubem Štěpánem, protože můj partner má dnes koncert v Nymburce,” vysvětlila zpěvačka a herečka.

A kdy by měla kráska rodit? „Syn by měl přijít na svět až 24. června. Zatím jsme stále ještě nerozhodli o jeho jménu. Máme zhruba pětadvacet tipů, v nichž je i pár favoritů, ovšem asi to dopadne tak, že jméno bude last moment,“ se smíchem dodala Eva Burešová a odběhla s doprovodem do kinosálu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám