Hlavní obsah
Článek

Svým přiznáním k homosexuální orientaci Matt Bomer (39) nepřekvapil jen své obdivovatelky, ale také rodiče, kteří měli o jeho soukromém životě jinou představu. Herec dříve své osobní záležitosti nekomentoval, ale dnes otevřeně podporuje sexuální menšiny.

Herec ze seriálů Ve službách FBI a American Horror Story je už šest let manželem Simona Hallse, který vypadá spíše jako jeho otec než životní partner. Pánové, jež od sebe dělí 14 let, ovšem tvoří stabilní pár a vychovávají společně tři syny, k nimž jim dopomohla náhradní matka.

Matt Bomer si byl svou orientací jistý už v období dospívání. Když v sobě nenašel odvahu s rodiči mluvit tváří v tvář, napsal jim dopis, jehož obsah je zjevně překvapil. „Osobně jsem to nezvládl. A pak nastalo dlouhé mlčení. Minimálně půl roku,“ svěřil herec magazínu Out.

Držitel Zlatého glóbu za roli ve filmu Stejná srdce vyprávěl, jak rodiče nakonec jeho odlišnost přijali. „Časem jsme si k sobě opět našli cestu. Byl to boj a stále je to boj pro každého, kdo nenajde u svých blízkých porozumění,“ dodal herec.

Reklama

Další články

Načítám