Hlavní obsah
Článek

Ve svých písničkách zpívá Lenka Nová (49) často o komplikovaných vztazích s chlapy, ona sama ale prožívá momentálně v soukromí velmi šťastné období! Po boku půvabné zpěvačky, která na podzim loňského roku vydala společně s Michalem Horáčkem úspěšnou desku Čtyřicítka, se totiž objevil nový fešák.

Jak se nám podařilo zjistit, novým partnerem Lenky Nové je ředitel reklamní agentury Young&Rubicam Petr Havlíček. „Ano jsem teď velmi šťastná, daří se mi pracovně, ale i v osobním životě. Dlouho jsem to takto nezažila,“ potvrdila Super.cz vztah Lenka.

„S Petrem jsme spolu od září, ale je to vlastně druhá fáze našeho vztahu. Byli jsme spolu už předtím, ale museli jsme uzavřít nějaké věci z minulosti, a hlavně si uvědomit, co v životě chceme a co nechceme. Podporuje mě v tom, co dělám, což u schopných mužů není úplně obvyklé,“ prozradila dále Nová.

Lenku její přítel přišel podpořit minulou neděli na natáčení zbrusu nového klipu k písničce Z deště po okap. Text s nadhledem a lehkostí sobě vlastní napsal Michal Horáček a je o nekončícím hledání ideálního muže.

„Chtěli jsme tentokrát rozpohybovat nějakou lehčí píseň z alba, ne tolik osobní a vážnou, jako byly ty dvě předchozí, i když musím říct, že i tato nese silné autobiografické prvky,“ smála se Lenka.

Zpěvačka letos vyrazila s novými písničkami na koncertní šňůru. Po vyprodaných koncertech v Brně a Ostravě ji čekají ještě koncerty v Liberci, Znojmě, Králíkách. Turné bude zakončeno 21. května v Praze v divadle Studio DVA.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám