Hlavní obsah
Článek

Herec Martin Zounar (56) už podruhé hraje životního partnera Betky Stankové (44). Poprvé spolu tvořili pár už v seriálu Vyprávěj, teď spolu žijí v Přístavu. Vtipné je, že Zounar se Stankovou spolu chodí i ve skutečnosti. Celkem hračka tak pro ně bylo natáčení jedné z nejdramatičtějších seriálových scén.

Stanková totiž v seriálu porodila Zounarovi malého Alfonse. A jak už to tak občas bývá, nestihla dojet do porodnice a musela potomka přivést na svět doma. „Ono se to nestihne do porodnice, je tam nechtěný domácí porod, ale nebylo to cíleně. Výborný je tam Pavel Kříž, který místo toho, aby pomohl těhotné ženě, tak začal panikařit a byl úplně v šoku jako každý chlap u porodu, a ještě ke všemu u domácího,“ prozradila Stanková.

Přestože Martin celé seriálové těhotenství s Betkou prožíval někdy až s přehnanou péčí, ve chvíli, kdy začala rodit, musel odjet do seriálových Benátek pro náhradní díly do svého autoservisu.

„Celé těhotenství se mnou velmi prožíval, jeho někdy až přehnaná péče často působila velmi komicky a i my jsme se tím během natáčení bavili,“ smála se Betka. Během natáčení nejdříve porod zkoušeli s panenkou, a když začali točit ostré záběry, přinesli herečce teprve dvoutýdenní miminko. A jak seriálový porod prožívala?

„Fakt jsem byla dojatá, opravdu mi tekly slzy naprosto spontánně. Tím, že jsem to sama prožila, že jsem maminka, tak ty emoce jsou hrozně silný, je to jeden z nejsilnějších zážitků v životě, bolestivý, ale je. Protože to je tak strašně emotivní v tom, že vám přinesou miminko, které je čerstvé – mělo dva a půl týdne, byl to takový malý roztomiloučký koblížek,“ rozplývala se Betka.

Reklama

Další články

Načítám