Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vůbec první setkání protagonistů obnovené verze muzikálu Krysař se sice uskutečnilo v temném sklepení divadla Kalich, režisérka kultovního díla Mirjam Landa na sebe ale poutala pozornost i přes nedostatek světla. Zasadil se o to její nadupaný výstřih v sametovém sáčku.

S manželkou zpěváka Daniela Landy (55) jsme si ale nepovídali o jejím outfitu, téma rozhovoru se neslo pochopitelně okolo připravované verze zmíněného muzikálu. „Chtěla bych, aby bylo představení víc taneční a herci budou hrát víc na detail. Bude to prostě svěží a díky tanci modernější,” popsala svou vizi Mirjam.

Neuvažovala režisérka někdy o tom, že by se sama objevila na divadelním jevišti jako herečka? „Vždycky jsem to chtěla, ale vzhledem k tomu, že jsem cizinka, to nešlo. Teď, když už je moje řeč lepší, tak mám pocit, že jsem na to moc stará. Ale nikdy neříkej nikdy. Třeba k tomu někdy dojde, to by musela být ale nějaká hezká hra s kolegy, kteří by se mnou byli trpěliví,” uvedla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám