Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak jsme již informovali, Ladislav Hruška (46) se dostal do konfliktu se svou domovskou televizí, když na sociální síť sypal jeden status za druhým o tom, jak jsou některé primácké pořady hrozné. A zaútočil i na hvězdy stanice Václava Postráneckého, Agátu Prachařovou a Evu Decastelo. Nelze se divit tomu, že mu hrozí až výpověď z práce. Jenže jinak vždy bezkonfliktní a sympatický moderátor se kauze jen vysmívá!

Kontaktovali jsme ho kvůli vyjádření, protože text v jeho statusech na nás působil tak, jako by byl od někoho cizího. Používal v něm slovník, který Hruškovi, bývalému pedagogovi, jako by nebyl vůbec vlastní. Že by se mu někdo naboural na jeho profil, ale odmítl.

„Jsem jen totální fanda nových dílů Sběratelů kostí a vždy se nemůžu dočkat,“ napsal nám se smajlíkem a v totální pohodě.

„Vždyť je to jen pitominka na sociální síti,“ zlehčoval situaci, jako by šlo o banalitu a žádný mega průšvih.

Lidé, kteří ho znají, spekulují o tom, jestli nemá zase své „kvartální“ období. „Jednou za čas se utrhne ze řetězu. Ale to pak pořádně. Pak je schopný různých věcí. Naštěstí se pak vždy dokázal srovnat a vrátit se zpátky,“ tvrdil třeba jeho blízký kamarád, který si ale pochopitelně nepřál být jmenován.

Tak doufejme, že se kutil a kuchtík sebere, poučí a bude moci dál těšit fandy ve svých Vychytávkách!

Reklama

Další články

Načítám