Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Stahují se nad oblíbeným moderátorem Ladislavem Hruškou (46) mračna a blíží se jeho definitivní konec v televizi? Zdá se, že kdysi novácká a nyní primácká hvězda zažívá nelehké životní období, ve kterém si možná sama podepsala výpověď z práce!

Začalo to nedávno, když si Hruška na svou sociální síť umístil status, v němž se nevybíravě pustil do Primy za její pořady.

„Už se nemůžu dočkat Sběratelů kostí na Prima Love. Ale ten shit PR TopStar? Sorry jako. Asi jako když moji TOP fans přečkávají Vaška, až přijedu na babetě. Sorry jako,“ uvedl nejdříve.

Osočil tak produkci TopStaru z toho, že nic jiného, než domluvené reklamy skryté v reportážích, nevysílá a nevybíravě si rýpl do konkurenčního kutilského pořadu Václava Postráneckého.

Status následně zmizel, ale Hruška šel ještě dál. „Agáta pryč! Chci, ale nechci být vidět… Hrozný. Přepošli to klidně dál, tohle je zkáza Primy a tečka,“ uvedl.

Tentokrát byla jeho obětí Agáta Prachařová, o níž si myslí, že na jednu stranu se snaží být mimo zájem veřejnosti, na stranu druhou je ale pořád v televizi. A pokračoval.

„A pro jistotu! Nechci skončit jako Decastellka na Prima Love! Prima Love je můj top kanál, když se vrátím z práce,“ dodal tentokrát v narážce na Evu Decastelo. I tyto statusy už smazal. Jenže to mu nepomůže.

„Nevhodnost příspěvků Ladislava Hrušky samozřejmě televize Prima řeší a nadále řešit bude,“ potvrdila Super.cz mluvčí stanice Jana Mrákotová. Moderátor tak bude muset na kobereček. O tom, jestli dostane padáka, nebo přijde pokuta, odmítla mluvčí spekulovat.

Kontaktovali jsme také Evu Decastelo. Tu asi Láďova kritika mrzí, však se také léta přátelí, navenek ale zachovala dekorum. „Láďu mám moc ráda, to je jediné, co bych k tomu chtěla říci,“ svěřila nám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám