Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Svého času nejslavnější hollywoodský pár řeší od září loňského roku rozvod, k němuž se až dosud příliš detailně nevyjadřoval. Brad Pitt (60) nyní udělal výjimku a vylíčil své strasti z rozpadu manželství.

Herec v otevřené zpovědi pro magazín GQ přiznal svou slabost pro alkohol, která jej připravila o rodinu. „Jako vlastník vinic jsem měl k vínu velmi blízký vztah. A nechal jsem to dojít hodně daleko. V pití jsem byl vždycky profík. Když jsem si pořídil rodinu, měl jsem to pod kontrolou, ale loni se ukázalo, jak obrovský je to problém,“ přiznal Brad Pitt, pro něhož po žádosti o rozvod přišla další rána, když Angelina Jolie (48) dostala šest dětí do své péče.

Boj se závislostí na alkoholu je pro herce dlouhodobou záležitostí, ale nyní přiznává, že je vše na dobré cestě: „Léčím se, vystřídal jsem dva terapeuty, než jsem našel toho pravého.“

Angelinina žádost o rozvod byla pro Brada tak zdrcující, že nemohl dále zůstat v jejich domě v Beverly Hills, kde dříve prožíval rodinné štěstí. Šest týdnů tak přespával u režiséra Davida Finchera, který jej obsadil do filmů Sedm, Klub rváčů a Podivuhodný případ Benjamina Buttona. „Nedokázal jsem do toho domu vejít, byl plný smutku. U Davida mám vždycky otevřené dveře,“ přiznal Pitt, který musel v nepříjemném období propagovat svůj nový film Spojenci.

„Manželství se nám samovolně rozpadlo. Pokud někoho opravdu milujete, nechte ho jít. Sám jsem si to prožil a vím, o čem mluvím,“ řekl herec o bolestivé zkušenosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám