Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Michaela Ochotská (39) má co ukázat! Sexy Míša vyrazila se synem Andrém k bazénu a předvedla své dokonalé pozadí. Míša je neuvěřitelně štíhlá a na své postavě pravidelně pracuje v posilovně. A zemská přitažlivost u ní opravdu nepůsobí.

Po porodu syna Andrého byla kost a kůže i kvůli únavovému syndromu, kterým trpěla. Nyní už je zase v kondici a pozor! Je také k mání.

Moderátorka se dlouho dostávala z rozchodu s manželem Lukášem Rosolem, který si na čas za ni našel náhradu a nyní už zase září a rozdává úsměvy. Po dlouhé době vypadá spokojeně. Před pár dny moderátorka fandila se synem stále ještě manželovi Lukášovi na turnaji v Ostravě. Návrat v tom ale není.

"S manželkou spolu nejsme. Chtěl jsem být s malým, protože času s ním je opravdu málo. Chci, aby viděl, že hraju tenis a třeba se s ním jednou podívám na turnaje," řekl Rosol Moravskoslezskému deníku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám