Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jiří Pomeje (†54) se krátce předtím, než podstoupí první sérii ozařování kvůli rakovině hrtanu, rozhodl odjet na zotavenou do Thajska. Chtěl tam přijít na jiné myšlenky, pročistit si hlavu. Místo toho se ale s manželkou Andreou Pomeje (35) strachoval o život!

Andrea v Thajsku často vystupuje jako dýdžejka, je tam slušně žádaná. Tentokrát ji pozvali do známého klubu Insanity v Bangkoku a překvapivě s ní letěl i manžel Jirka, který přitom řeší velmi závažný zdravotní problém.

Jenže místo oddychu si zažil chvíle strachu. O sebe, ale hlavně o manželku.

„Vy řešíte českou vládu, haha. Mně do klubu vlítla thajská armáda. Stáhli mi šavli (zvuk – pozn. red.), sundali mě ze stage (pódia – pozn. red.) a klidně vysvětlili, že se jedná pouze o možnost teroristického útoku,“ napsala Andy na svou sociální síť.

Jak známe Jiřího, který je velký cíťa a všechno prožívá mnohonásobně víc, než kdokoli jiný, krve by se v něm v tu chvíli nedořezal.

To jeho žena si z toho nic nedělala. Chtěla spustit na sociální síti živé vysílání, to jí ale důstojníci striktně zakázali.

Nakonec se ale hrozba teroristického útoku nepotvrdila. „Po třiceti minutách odešli a mejdan pokračoval,“ dodala Andrea.

Reklama

Další články

Načítám