Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Střevní parazité umí způsobit celou řadu zdravotních problémů. Spojujeme je s častými bolestmi hlavy či břicha, průjmy nebo i alergiemi. Přemýšleli jste už někdy o tom, jak by se tito parazité mohli do vašeho těla dostat? Většinou stačí opravdu málo. Nejčastěji můžeme získat střevního parazita, když sníme špatně umyté ovoce či zeleninu. Je to kvůli tomu, že jsou snadno přístupné zvířatům, která svými výkaly parazity přenáší.

Nakazit se je opravdu velmi jednoduché!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ano, paraziti jsou všude kolem nás a ani o nich nevíme. K přenosu střevních parazitů do těla dochází velmi snadno. Stačí, abyste si nedávali pozor při pracích s hlínou nebo při konzumaci ovoce či zeleniny. Asi těžko se zamýšlíte na zahrádce nad tím, jestli se v hlíně nacházejí paraziti. Někdy se nechcete zdržovat nasazováním rukavic nebo je zrovna nemáte po ruce. Stačí jedno hrábnutí do hlíny a střevní paraziti se dostanou na ruce, kterými si je můžete nevědomky přenést do úst. Jste i milovníky zeleniny či ovoce? Umíváte tyto dobroty před konzumací natolik, že na něm nezůstane žádný parazit? Nejspíš tu jistotu nemáte, a i takto jednoduše můžete dojít k přenosu parazitů do vašeho těla.

Pozor na pískoviště a na mazlení se s mazlíčkem!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Střevní paraziti žijí mezi námi a v nás. Představují hrozbu kvůli jejich pomalému nástupu projevů. Mohou napadnout i vaše děti, a to poměrně jednoduše. Když se venku oteplí, hrají si vaše děti na pískovišti. Uvědomte si, že právě pískoviště nejsou nijak krytá. Proto je mohou snadno využít kočky nebo psi jako svůj záchod. Pak jen stačí, aby si vaše ratolesti daly do pusy infikovaný písek a už jim mohou kolovat paraziti v jejich těle. Další nebezpečí na vás a vaše děti číhá, pokud máte doma domácího mazlíčka. Děti, a i vy se s ním určitě rádi mazlíte. Jenomže i on má v sobě parazity. Stačí jedno olíznutí a můžete se nakazit. Nic nepodceňte a udržujte trávicí trakt bez parazitů!

Očistěte dokonale své tělo díky ParatizExu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Díky zvýšené hygieně jsme si odvykli provádět pravidelnou vnitřní očistu organismu. To je špatně. Abyste své tělo dostali do maximální harmonie, je potřeba provádět dvojí detoxikaci. Tzn. očistit tělo od toxinů, ale i od případných parazitů. Pomohou vám s tím osvědčené bylinky, které je možno extrahovat. Například česnek využívaly již naše babičky. I ořešák či tymián má prokazatelné antioxidační účinky. To vše, a ještě něco navíc najdete ve zcela přírodním přípravku ParatizEx, který pomáhá udržovat správnou funkci střev a je vhodný i k celkové detoxikaci. Stačí jen dodržet měsíční kúru, kterou je třeba užívat pouze 2x ročně. Získejte všechny tyto benefity dvojí detoxikace díky ParatizExu.

Jak ParatizEx funguje? Zcela na přírodní bázi

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Základem unikátního složení přípravku ParatizEx je prémiová, 100% rostlinná formulace. Tyto extrakty pomáhají k detoxikaci, posílení obranyschopnosti organismu a na parazity. Doplněk stravy ParatizEx obsahuje kombinaci 9 ověřených bylinných extraktů pro správné fungování zažívacího systému se zaměřením na střevní parazity. Obsažená papája obsahuje latex s proteolytickou aktivitou, usnadňuje trávení bílkovin a má negativní vliv na vývoj střevních parazitů jako jsou červi. Přípravek lze zakoupit v lékárnách i pod dřívějším názvem ParazitEx, složení i cena zůstávají naprosto stejné. Využijte akční nabídku na eshopu Lekarna.cz za cenu 499 Kč.

Další články

Načítám