Hlavní obsah
Článek

Už před lety se o ní mluvilo jako o mimořádném talentu, je tomu také pár let, co vystoupila s britskou popovou hvězdou Robbiem Williamsem. A její talent se potvrzuje dál! Přestože nedávno zažila tragické období, když přišla o milovanou maminku, rozhodla se bojovat a smutek zahnat nejen studiem, ale hlavně hudbou. Mrkněte na její fotografie a přečtěte si její dojemný příběh!

Johanka Kopačková právě vydává debutové album, které věnovala zesnulé mamince. Začala na něm pracovat ještě v době, kdy byla její rodina úplná. Pak došlo k velké tragédii a o svou maminku přišla.

„Jsem hrdá na to, že mi vyjde CD. Vložila jsem do natáčení alba veškerý svůj volný čas a energii. Bylo na něm strašně moc práce, nejen mé, ale i lidí, kteří se na něm podíleli. Mamince by se líbilo,“ prozradila dojatá Johanka, jež debutuje s písněmi Jiřího Suchého.

„Už jako malá jsem chodila do Semaforu a moc se mi líbily písničky, které se v něm zpívaly. Mám doma snad všechny semaforské písničky. A tak vznikl nápad, že bych chtěla natočit cédéčko s písničkami pana Suchého,“ vysvětluje mladičká zpěvačka, která přiznává, že získat souhlas Jiřího Suchého nebylo vůbec snadné.

„Ze začátku byl poněkud skeptický, ale nakonec souhlasil. Byla jsem samozřejmě šťastná, protože když vám taková legenda, jako je pan Suchý, důvěřuje a souhlasí, abyste nazpívali jeho písničky, je to zkrátka úžasný pocit,“ dodala slečna, které Suchý nepůjčil jen songy, ale i divadlo, v němž se pátého května uskuteční křest spojený s koncertem Dveře dokořán pro Johanku Kopačkovou.

Vystoupí na něm nejen talentovaná dívka, ale též Jiří Suchý s Jitkou Molavcovou, Michal Malátný, Felix Slováček jr., Patrola Šlapeto, Michal Stejskal, Ajrin Zlámalová, Lucie Černíková nebo Zuzana Maxa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám