Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když ji magazín Glamour loni zařadil mezi plus size celebrity, spolu s Ashley Graham, Melissou McCarthy nebo Adele, herečce a komičce Amy Schumer (35) se to nezamlouvalo a proti tomuto označení (plus size) se ohradila. Nutno tedy uznat, že jako Ashley nebo Adele opravdu nevypadá. Tak tedy...krev a mlíko?

Špagetka to není, ví to a hlavu si z toho nedělá. Naopak, podobně jako třeba modelka Iskra Lawrence nebo herečka Lena Dunham se nebojí jít s kůží na trh, i když její postava nemá míry 90-60-90. A v dnešní době, kdy plné ženské tvary slaví návrat na výsluní, to funguje. Čeho si ale fanoušci na Amy cení nejvíc, je její smysl pro humor, v současnosti patří k nejslavnějším a nejúspěšnějším stand-up komičkám. A jako taková, rozumějte světová celebrita, nechyběla na pondělním Met Gala v New Yorku.

O Schumer je teď slyšet i v souvislosti s filmem Dámská jízda, ke kterému dává jedno interview za druhým. Zahrála si v něm s Goldie Hawn, matku s dcerou, jimž se společná dovolená v Ekvádoru docela dost zkomplikuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám