Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nejkrásnější barvy, vzory a střihy jsou tu v plné kráse! Kolekce plavek na Astratex.cz je pěkně bohatá a vybere si opravdu každý. Ať už jste milovnice bikin, monokin nebo tankin! Jaké modely letos uvidíme na plážích a co vlastně čekáme od plavek? To, že jsou vyrobené z kvalitního materiálu, který rychle uschne a nebledne pod slunečními paprsky, to je samozřejmostí. Chceme v nich ale taky vypadat nejlépe, jak jen to jde!

Bardot s Push-Up efektem pro krásná ňadra!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Fantasticky krásné dvoudílné plavky Angelinne vás okouzlí podprsenkou v bardot střihu. Ta navíc uvnitř skrývá Push-Up vycpávky a kostice. Tato trojkombinace se vám postará o skvělý vzhled ňader. Ramínka jsou odepínatelná, takže vám nebudou vadit při opalování. Kalhotky s efektně navlněným okrajem a zavazováním na bocích se k podprsence náramně hodí.

Nechte se unést exotikou!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Divočejší design exotického ráje přinášejí plavky Fly! V kombinaci s jednobarevnou khaki na zadním díle působí velice sladěně. Pevně vyztužené košíčky s Push-Up efektem nám pomohou přesně tam, kde to potřebujeme. Nízké zavazovací kalhotky dovolí opálit si celé bříško. Tyto plavky pořídíte pouze na Astratex.cz!

Už žádná šedá myška!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nepřehlédnutelně pestrý vzhled přinášejí plavky Flowers Pink. Nevyztužené košíčky jsou vhodné i pro větší prsa. Mají totiž silnější ramínka, vpředu dokonce ozdobně nařasená. Jasný vzor podprsenkového dílu se opakuje i na lemu sytě růžových kalhotek. Ty díky osvědčenému klasickému střihu příjemně drží bříško.

Pastelové potěšení pro oči…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nádherně jemné pastelové barvy jednodílných plavek Adorlee dělají tento model nesmírně přitažlivým. Rafinované řasení na předním díle je spolu s barevnou kombinací jejich jedinou ozdobou. Použitý design přesně vystihuje rčení „méně je někdy více“. Zadní část plavek skrývá překvapení v podobě podprsenkového zapínání a půvabného vykrojení zad.

Volba pro nerozhodné – tankiny!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud se nemůžete rozhodnout, zda zvolit jednodílný nebo dvoudílný model, sáhněte po tankiny plavkách. Ty spojují výhody obou typů. Skvěle zakryjí bříško, ale na opalování je můžete vyhrnout. Plavkové kalhotky s topem v podobě tílka můžete prostřídat s plavkovou podprsenkou. Tankiny Dea mají moderní design, pruhované tílko s regulovatelnými ramínky skvěle doplňují kalhotky lemované ve stejném tónu.

Další články

Načítám