Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když dostanete v osmnácti letech pozvánku na prestižní Met Gala, znamená to, že jste už v branži, jíž se věnujete, něco dokázali, anebo že jste potomkem někoho slavného. V případě Sofie Richie jde o kombinaci obojího. Dcera zpěváka Lionela Richieho se úspěšně věnuje modelingu.

Pro galavečer se nebála sáhnout po barevně netypických zlato-stříbrných šatech, navíc z levného módního řetězce. A tak zatímco ostatní návštěvnice se předháněly v exkluzivitě svých rób, Sofia zaujala i v TopShopu. Nutno ale dodat, že více než o značku šlo o barvu a střih šatů.

Richie se v modelingu rozkoukala zdárně. Objevila se v reklamě pro Tommyho Hilfigera, v japonské edici Vogue, na obálkách magazínů Galore, Complex, Wonderland, Flaunt, aktuálně shlíží z titulní strany singapurské edice magazínu L´Officiel. Za sebou má i přehlídky, např. pro Dolce&Gabbana, se svými 1,68 m ale častěji pózuje.

Reklama

Další články

Načítám