Hlavní obsah
Článek

Porotce soutěže Česko Slovensko má talent Jaro Slávik (49) po začátku vysílání druhé řady vyděsil všechny své příznivce. Obávaný slovenský kat totiž za poslední rok výrazně zhubl a tak mnozí měli obavu, zda ho náhodou nepostihla nějaká závažná nemoc. "Opravdu mi nic není. Jen denně běhám až patnáct kilometrů a začal jsem hrát basketbal," uklidňuje všechny Slávik.

"Běhat jsem začal v Americe a hrozně mě to chytlo. Od minulého roku jsem zhubl už asi dvanáct kilogramů a pořád to jde dolů. Cítím se výborně. A začínám hrát profesionální basketbalové soutěže na Slovensku i v Česku," prozradil Super.cz Slávik.

Ten byl naposledy k vidění na pohřbu textaře Pavla Vrby. "Byla s ním úžasná spolupráce. Na podzim vydáváme s Luckou Bílou desku a Pavel Vrba se na ní výrazně podílel. Odešel poslední velký textař své generace. Ti, kteří jsou ještě naživu, se totiž své profesi již nevěnují," krčil rameny hudební producent, který má zkušenosti nejen s československou elitou, ale i s mnoha zahraničními hvězdami.

Reklama

Další články

Načítám