Hlavní obsah
Článek

Tak v tomhle směru se nejspíš potatil! Syn populárního herce Petra Nárožného se totiž začíná prosazovat jako moderátor. V neděli v Brně proběhlo národní nominační kolo Mistrovství světa v míchání nealkoholických koktejlů Mattoni Grand Drink. Jeho moderování se po Liboru Boučkovi ujal již podruhé syn slavného herce Petr Nárožný mladší, který se kdysi prý chtěl stát hercem.

A jak se k moderování vůbec dostal? „Vlastně úplnou náhodou. Já mám společně se sestrou v Praze jazykovou školu. Protože k tomu je potřeba určitá výřečnost a jazyková zručnost, vzpomněla si na mě jednou kamarádka, které těsně před akcí vypadl moderátor. Já jsem jí sice říkal, že s tím nemám žádné zkušenosti, ale ona mě nakonec přesvědčila, že to určitě zvládnu, a od té doby se moderování věnuji. Ale je to pro mě spíše koníček než vyloženě povolání," dodal Nárožný junior s tím, že pro Českou barmanskou asociaci moderuje asi již pět let.

Sluší se připomenout, že jeho slavný táta, který je vzděláním stavební inženýr, začínal před lety právě konferováním se skupinou Rangers. Svého syna prý v této roli ještě zhodnotit nemohl.

„Táta mě naživo asi ještě moderovat neviděl. Ale když jsem třeba potřeboval s něčím poradit, tak jsem se ho optal. Jedna z rad, které mi dal, byla například ta, že profesionální moderátor musí úvod vždy udělat z patra, a ne ho číst z papíru,“ dodal Nárožný junior.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám