Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Říká se, že každý muž během svého života zraje jako víno. S přibývajícími zkušenostmi, znalostmi a vráskami získává na atraktivitě. Ne vždy ale vzhled vypovídá o vnitřní energii muže. Již po třicítce totiž v mužském těle začíná postupně klesat hladina testosteronu. To má za následek snížení výkonnosti a celkové vitality. Mnoho mužů také pociťuje sníženou chuť na sex. Dá se to řešit. Jak?

Na vině jsou hormony

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

A důvodem není nic menšího než hormonální systém. Ten hledejte za vším! Udržet si mladistvou energii, mužnou sílu a zároveň zralé charisma proto nemusí být vůbec jednoduché. A ať už děláte pro své zdraví cokoliv, někdy se zkrátka snaha míjí účinkem. V tomto ohledu je nejdůležitějším hormonem testosteron. Ten během života všech mužů postupně kolísá. Někdy jej máte nadmíru, jindy málo. Většinou to na sobě ani nezpozorujete. Tedy až do doby, než místo mužného zrání začnete pociťovat, že je něco špatně. Cítíte se podráždění, vyčerpaní, ubývá vám svalová hmota nebo nabíráte na váze. To všechno s úbytkem testosteronu souvisí. Tento proces ale můžete zastavit!

Svému tělu můžete pomoci

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

To ale neznamená, že nad sebou musíte zlomit hůl. Přece jen žijeme jen jednou, a tak je dobré pro sebe a svou vnitřní spokojenost udělat maximum. Tím je samozřejmě zdravý životní styl, pravidelný pohyb, správná životospráva a spousta dalších ingrediencí. Společně tvoří právě tyto fragmenty nejlepší platformu pro stářím vybroušený atraktivní vzhled. Co když ale ani to nefunguje? Pak vám dozajista chybí některá z důležitých látek. Nebudeme zde vypisovat všechny, neboť by to bylo na dlouhé vyprávění. Zmíníme ale, že je jich přesně 12. Zvyšují vaši celkovou výkonnost, smyslnost a dodávají energii. A právě všechny tyto látky najdete v jednom jediném doplňku stravy – ProMan Plus!

Získejte zpátky své ztracené mužství

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jmenuje se ProMan Plus a je ideální kombinací potřebných látek pro udržení atraktivního mužného vzhledu i dostatku energie. Pokud jste o něm nikdy neslyšeli, pak teď zpozorněte! ProMan Plus můžete vyzkoušet zdarma. Pouze zaplatíte poštovné a balné. Nebudete si tak kupovat zajíce v pytli, ale sami na sobě si jej vyzkoušíte. Najdete v něm vyváženou kombinaci vitaminů a minerálů, které pomáhají udržovat mužnost a sílu i v pokročilém věku. A jak zjistíte, že ProMan Plus skutečně funguje? Nechte za sebe mluvit své tělo a feromony. Pokud po vás vaše partnerka najednou více touží, víte, že máte vyhráno. Ručíme vám, že s výsledky budete maximálně spokojeni!

Další články

Načítám