Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Emma Smetana (36) si užívá, že od té doby, co není na obrazovce televize Nova, může se svojí vizáží experimentovat, jak je jí libo. Ve smlouvě na Nově měla, že nesmí procházet změnami a zejména barvu vlasů nebylo možná jen tak měnit.

Těžko by mohla moderovat hlavní zprávy s úplně růžovou hlavou. A tu si teď dopřála. Emma, která si užívá mateřství, se nechala hodně výrazně obarvit. "Totální maxi růžová. A stále mě milují," napsala k fotografii s partnerem Jordanem Hajem a dcerou Lennon.

Otázkou je, jak se její nová barva bude líbit šéfům v DVTV, kde nyní Emma působí. Jedna z editorek si z nové barvy Emmy zatím dělá legraci. "To nevím, jestli si tě teda ještě necháme. Už se nám nehodíš do znělek," napsala se smíchem. Emma ji uklidnila, že do vysílání už nebude růžová barva tak výrazná. "Trošku se to smyje. Možná. Tak si to do té doby rozmyslete, jestli mám padáka, nebo ne," dodala se smíchem a jasné je, že šlo jen o přátelské škádlení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám