Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou herci, kteří intimní scény spíš přetrpí, i když je jim kolega sympatický, a pak jsou tací, kteří se na hodiny líbání před kamerou těší a vzpomínají na ně rádi. Druhým případem jsou herci Martina Randová (45) a Petr Vondráček (48), kteří se takhle potkali v Ordinaci v růžové zahradě.

V jednom dni se točily ‚líbací‘ scény do více dílů, a hlavně pro Randovou, seriálovou Heluš, to byla radost. „Petr Vondráček líbá krásně, těšila jsem se na to a musím říct, že mě opravdu nezklamal. Moc jsem si to užila. Při jednom jetí režisér neřekl stop, byla jsem s ním tajně domluvená, abych si toho Petra pořádně užila. Sice jsem se s režisérem domlouvala na pěti minutách a on mi dal jen tři, ale i to stálo za to. Heluš bych teď přála nějakou milostnou scénu někde u moře, třeba na Seychely bychom si mohli udělat výlet...,“ smála se herečka, jíž kolega kompliment vrátil. „Martinka líbá báječně, řekl bych, že má cit pro situaci.“

Martinu Randovou může pravidelně vídat i neseriálové publikum, a to v Divadle Na Fidlovačce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám