Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Už v jejím předchozím vztahu se schylovalo k zásnubám, nakonec však přišel hořký konec. Jedna z nejkrásnějších českých zpěvaček Petra Pudová (36), která nedávno oslavila vstup do sedmé pětiletky, nikdo by jí to ale nehádal, protože stále vypadá jako patnáctiletá holčička, teď už několik let žije s přítelem Ondřejem. A pevně věří, že už se brzy vysloví. Mrkněte na video, v němž popisuje, že zatím její náznaky partner ostentativně přehlíží!

„Samozřejmě bych vztah ráda posunula ještě dál, ale je to na něm. Až se vysloví, budu nejšťastnější ženská na světě. Je to první člověk, se kterým cítím, že bych s ním opravdu chtěla strávit život. Ačkoli jsem byla do předchozích partnerů zamilovaná, necítila jsem, že by to bylo do života správné. U Ondry to tak mám, ale žádost o ruku nepřichází,“ prozradila Super.cz na křtu klipu Sexy taxi kamaráda a finalisty Muže roku Petra Pöschla.

Partnerovi se snažila myšlenku žádosti o ruku nenápadně podsunout, zatím se však nepodařilo.

„Pár náznaků jsem udělala, ale zatím bez úspěchu,“ prozradila nám s úsměvem.

Radost jí tak aspoň momentálně dělá její pěvecká kariéra. Představila singl One Last Time, ale chystá toho o dost víc.

„Na podzim mi vychází první sólová deska. Podílel se na ní Daniel Hádl nebo americký hudebník a skladatel Ian Kelosky. Už dřív jsem měla snahu něco takového vytvořit, ale nebyla taková situace, abych to dotáhla do konce. Doufám, že je to správný čas, kdy to má význam,“ dodala Petra, která kdysi zazářila v SuperStar nebo coby herečka v Ordinaci v růžové zahradě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám