Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Je to dvaadvacetiletý cucák, mateřské mléko mu ještě po bradě snad ani nezačalo stékat, ale tváří se jako stonásobný mistr světa s největší mužnou přitažlivostí na planetě! Není divu, že videoklip Sexy Taxi modela a nově i rappera Petra Pöschla, finalisty loňského Muže roku, vyvolal obrovsky bouřlivou debatu. Mrkněte na ukázku ve videu!

Petr v klipu hraje velmi přitažlivého řidiče taxíku. Dívčina střídá druhou, slečny se na něj lepí jako nepříčetné vosy na lízátko, chlapec má k tomu provokativní dvojsmyslné řeči.

„Nejlepší je se mnou jízda, nasedni do mýho hnízda, nebojím se pokut, fízla, dobře si to, kotě, slízla,“ rapuje namistrovaný mladík.

Je logické, že jeho klip vyvolal rozruch. Jedni tvrdí, že je to nejhorší song vůbec, jiným se ale líbí jako správná „ujeťárna“. Další oceňují na prvotinu řemeslně dobře zvládnutý klip a hudbu.

„Rád vymýšlím provokace a bavím lidi. Možná se v prvním klipu úplně nepodařilo dát najevo, že je to těžká nadsázka a legrace, na druhou stranu hodně lidí mi píše, že se jim to líbí a že to pochopili. Dokonce už se ozvalo několik sponzorů kvůli další spolupráci,“ říká Petr, který si ve svém hudebním projektu nechá říkat sPešl.

A kdyby byl náhodou někdo extrémně alergický na jeho hlasový projev, může si ho vypnout a kochat se pohledem na jeho půvabnou přítelkyní Adélu, která ve videu vystupuje coby věrná česká podoba Harley Quinn, kterou diváci znají z filmu Sebevražedný oddíl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám