Hlavní obsah
Článek

Přestože je nezpěvák, narozeniny oslavil se šesti tisíci lidmi na vlastních koncertech! Leoš Mareš (47) si splnil sen, když hned dvakrát vyprodal halu v Karlíně. A dojatý byl od začátku do konce. Nejen kvůli fanouškům a Karlu Gottovi, ale i kvůli synátorovi. Mrkněte na nejemotivnější okamžiky ve videu!

„Jsem si vědom vlastní nedokonalosti, která mi nezabránila prožít dva nádherné večery. Při splnění mého snu mi pomáhalo tolik lidí! Díky. Víc nemohu ani vyjádřit,“ napsal Leoš na svou sociální síť.

Původně měl mít Jediný koncert v životě, ve finále ale souhlasil s žádostí svých bossů z Evropy 2, aby pro obrovský zájem o lupeny přidal ještě jeden.

Leoš popsal i to, jak ho o přístup na vystoupení prosil jeden ze synátorů. „‚Tati, můžu jít taky na tvůj koncert?‘ ‚Vždyť ty písničky ani neznáš...‘ ‚No to ne, ale budou tam holky!‘“ popsal vtipnou konverzaci Mareš. V závěru videa je vidět, jak se s klučinou dojemně objímá.

Fanoušci na sociálních sítích nešetří nadšením. Mnoho z nich na písničkách Leoše vyrůstalo, a tak si všechny notovali s ním, včetně novinky, duetu s Pavlem Caltou, která zní i ve videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám