Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Míša Nosková (41) se první květnový den tajně vdala. Ač si všichni mysleli, že s kolegou Ondřejem Báborem dávno nechodí, ve skutečnosti spolu žili a rozchod jen kamuflovali, aby měli klid od médií.

Na exotické Srí Lance pak svůj vztah zpečetili svatebním slibem. O plánované svatbě dokonce nevěděla ani nejbližší rodina.

„Pocity byly zvláštní, těšila jsem se, my oba. Nicméně oba jsme určitě vnímali smíšené pocity z toho, že naše rodiny o ničem neví. Myslím, že to ale dodatečně určitě oslavíme. Nebylo jednoduché to před nimi tajit, oba máme k rodinám velmi blízký vztah, ale myslím, že jim to vynahradíme,“ řekla Super.cz Nosková.

Zpěvačce se v našich končinách podařil opravdu nevídaný tah. Vztah s Ondřejem, o kterém loni prohlašovala, že je nadobro u konce, dokonale tajila. A jaký k tomu měla důvod?

„Tajnosti musely být, protože jsme si chtěli být oba jistí, že náš vztah bez tlaku okolí funguje, jak má, což jsme si oba rozhodně potvrdili,“ míní zpěvačka, jež se vdávala v bílých šatech od návrháře Lukáše Bartoně.

„On byl vlastně jediný, kdo o celé situaci věděl. Dcera tu nebyla, vzali jsme si dovolenou i jako líbánky, s ní si volno užijeme i v létě. Svatbu jsme si moc užili a těšíme se na oslavu doma,“ dodala Nosková, kterou hned po návratu domů čekají pracovní povinnosti v muzikálu Ples upírů.

Líbí se vám svatební šaty Míši Noskové?
Ano, je to krásná nevěsta a moc jí to sluší
95,1 %
Ne, šaty se k ní vůbec nehodí
4,9 %
Celkem hlasovalo 42522 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám