Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Exotická kráska Daniela Frantzová, která svým nevšedním půvabem zaujala porotu Miss ČR, se po dvou letech objevila na veřejnosti. Půvabná Daniela má šestnáctiměsíční dceru, ale mimo společnost ji nedržely pouze mateřské povinnosti. "Měla jsem velké zdravotní problémy, prodělala jsem i operaci střev," prozradila Super.cz.

Třicetiletá Daniela se vdala a odstěhovala se s manželem do Slaného. "Už bych asi nechtěla bydlet v Praze, na malém městě jsem spokojená. Mám tady kamarádky, jezdíme s kočárkem na vycházky," vyprávěla Daniela.

K modelingu by se ale ráda vrátila. "Velkou kariéru už asi neudělám, ale úplně se mi ten svět opustit nechce. Teď jsem po operaci konečně mohla začít cvičit a věřím, že se mi podaří brzo zhubnout na svoje původní míry," dodala Franzová, která se v roce 2005 stala Miss Elegance a probojovala se mezi čtyři nejkrásnější dívky ve finále soutěže.

Reklama

Další články

Načítám