Hlavní obsah
Článek

Tak tomu se říká dokonalé utajení. Zpěvačka Míša Nosková (41) se na 1. Máje vdala. A jejím vyvoleným není nikdo jiný než muzikálový kolega Ondřej Bábor. Nosková se přitom s Báborem měla definitivně rozejít už před několika měsíci. Rozchod však celou dobu předstírala.

Veselka se konala na Srí Lance, kam zpěvačka původně měla odjet sama. Aspoň to prohlašovala ve svém okolí. Ve finále se ale vdala.

"Celý náš předchozí vztah byl pod drobnohledem a já věděla, že z toho období před svatbou nechci mít reality show. Že jestli si Ondřeje vezmu, tak z lásky, a ne proto, že budeme pod nátlakem každý den čelit otázkám, kdy už to bude," řekla zpěvačka Blesku s tím, že svatba bude samozřejmě platná i v Česku. Že se opravdu vdala a nejedná se o fámu, potvrdila zpěvačka i Super.cz.

Bábor loni v září požádal Noskovou o ruku přímo na jevišti po skončení muzikálového představení. Míša mu sice řekla Ano, ale následně zásnuby vyvrátila.

"Pro mě to je uzavřená záležitost. Přeji Ondřejovi hodně štěstí v životě, ale náš vztah je minulostí," řekla tehdy Super.cz Nosková. Uzavřená záležitost ovšem doopravdy skončila přísně utajenou svatbou. Zpěvačka se nevdávala poprvé. Čtyři roky byla vdaná za Jana Horsáka, s nímž má šestiletou dceru Elišku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám