Hlavní obsah
Článek

Tak jako pro své malé kluky pečlivě připravuje sváteční dny o Vánocích či Velikonocích, vzala zpěvačka Ilona Csáková (53) zodpovědně i dnešní svátek jara, kdy se mnozí veselí u ohně a pálí čarodějnice. Iloně ale soudě dle fotografií zase tak teplo není.

S rodinou totiž vyrazila do Jeseníků, kde ještě leží sníh. Své kluky vybavila čarodějnickými klobouky a sama také nezůstala pozadu. Kromě klobouku si pořídila i čarodějnický nos s bradavicí a koště. „Posílám pozdravy z čarodějného Petříkova. Dámy, přeji příjemný let bez nehod,“ napsala k fotkám na své sociální síti interpretka hitů Malý vůz, Amsterdam či Pink.

Ilona kdysi s ezoterikou velmi významně koketovala. Chodila do kurzů, věštila, kamarádila se s kartářkami, zajímala se o různé rituály a občas měla jasnovidné momenty. Jak to má dnes?

„Tuhle životní kapitolu už jsem dávno uzavřela,“ směje se dnes s nadhledem nad svou dávnou životní etapou zpěvačka. Doufáme tedy, že dnes na svém košťátku nikam neodletí a dál nás bude očarovávat jen svým hlasem a ženskými půvaby.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám