Hlavní obsah
Článek

Zažila popularitu, lichotky mužů, ale sáhla si i na dno! Osudová žena geniálního skladatele Petra Hapky Zora Ulla Keslerová, která svého času udělala bombastickou kariéru fotomodelky a herečky v Itálii, kde dodnes střídavě žije, po letech otevřeně promluvila o svých životních bolestech.

První dítě, které Zora s Petrem čekala, bohužel zemřelo. „Odjeli jsme do Říma, protože jsem chtěla, aby se narodil svobodný člověk. Porod trval strašně dlouho, byl hrozně těžký. Oni pravděpodobně neměli nachystaný operační sál. Bylo jasný, že to bylo na císařský řez. To neudělali. Byl to chlapeček. Nepřežil to,“ vzpomíná Zora otevřeně v dokumentu 13. komnata České televize.

„Tenkrát jsem si myslela, že jsem si vzala nejlepšího chlapa na světě. Nehnul se ode mně na krok, staral se, oba jsme strašně plakali. On potom děťátko pohřbil,“ prozrazuje dále žena, kterou tato událost logicky hluboce zasáhla. „Připadala jsem si jako zmražená. Byla to hrůza. Nemám pro to jiné slovo,“ vzpomíná.

Za půl roku po této události Zora zjistila, že je opět těhotná. „Do mateřství jsem se vrhla takovým způsobem, že jsme se s Petrem vlastně odcizili. Ženská musí zůstat milenkou, partnerkou, manželkou, společnicí i kumpánem, ale já jsem byla hlavně mámou,“ vysvětluje Zora.

Vztah s Petrem přestával fungovat. Nevěry a lži byly na denním pořádku. „Já jsem byla schopná to odpustit a obrečet. Když to pak už ale byla jedna za druhou i dvě najednou, tak to člověka utluče,“ říká Zora, která nakonec i s malou dcerou Petrou odjela do Itálie.

Následovaly léta vzájemných bojů a rozvod. Cestu k sobě Petr a Zora našli až několik let před jeho smrtí, kdy se díky dceři usmířili a vzájemně si odpustili.

Reklama

Další články

Načítám