Hlavní obsah
Článek

Návštěvníci předávání Hudebních festivalových cen zažili estetický šok. Když se na pódiu objevila finalistka poslední řady soutěže Česko hledá SuperStar Bára Zemanová, strnuli. Půvabná rockerka nikdy nebyla vysloveně éterická bytost, ale tolik kil navíc rozhodně nikdy neměla.

Jednadvacetiletá zrzka, která skončila v SuperStar na čtvrté příčce, vystupuje s kapelou a rozhodně si nehraje na žádnou dámičku. "Stejně by ale se sebou měla něco dělat," shodli se diváci.

V letošních cenách, které moderoval Petr Šiška, slavil úspěch zpěvák Tomáš Klus, který byl hlasy návštěvníků festivalů zvolen za nejoblíbenějšího interpreta. Pro cenu si přišla kapela Škwor i Divokej Bill. Skupina NightWork, která posbírala nejvíc hlasů, se musela kvůli pracovnímu zaneprázdnění a dovolené, v případě Vojty Dyka, omluvit.

Tomáš Klus na mejdan v klubu Hudebního divadla v Karlíně dorazil bez přítelkyně Ewy Farné. To, že by spolu už nebyli, ale popřel. "Ewa je v Brně, připravuje svůj velký koncert k osmnáctinám," vysvětlil Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám