Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Iva Frühlingová se po mateřské pomalu vrací na koncertní pódia. Byla jednou z vystupujících na Plese Prahy 1. "Už si tak nějak zvykám, ale moc nevystupuju. Jenom tak jednou za dva týdny. Syna dnes hlídá manžel," řekla Super.cz.

Zatímco ostatní vystupující zpěvačky se snažily, aby jejich outfit odpovídal plesovému black tie, Iva to tak neřešila. "Mám jedny fialové večerní šaty, už jsem je na jednom plese, kde jsme hráli, měla. A kolega muzikant říkal, že jsem vypadala hrozně divně. Že už je nemám nosit, že to nejsem já," vysvětlila nám Iva.

"Tak jsem ho poslechla a začala jsem chodit oblečená zase jako já. Ale trošku jsem se přizpůsobila, mám aspoň malou sukýnku," smála se Iva. Pak jsme žertovali o jejím šatníku, který po narození syna moc nedoplňuje. Poslední věc, kterou prý kupovala, byly dětské botičky.

Iva byla po narození syna extrémně hubená a vyčerpaná. Už je to ale lepší. "Měla jsem velikost 34, teď už je to velikost 36. Už občas jím, spím a stihnu si i umýt vlasy," svěřila. A její momentálně největší starostí je, aby jí syna vzali ve státní školce v Uhříněvsi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám