Hlavní obsah
Článek

Poznali se před patnácti lety při zkoušení muzikálu Excalibur, dali se dohromady, když byla těhotná se svým bývalým partnerem, osm let byli manželé a loni se rozvedli. To je v kostce společný život herečky Ivany Jirešové (47) a zpěváka Viktora Dyka. Tedy to není ještě konec. Teď spolu budou zase hrát a vypadá to, že si rozumí víc než dřív.

"Spolupracujeme dál a přijde mi to takové fatální, jelikož jsme se při zkoušení muzikálu poznali a teď to zase muzikálem zakončíme," řekla nám Ivana na představení muzikálu Shrek, v němž si ona zahraje Fionu a on Lorda Farquaada, který ji bude neúspěšně svádět. "Roman Štolpa (59), který muzikál režíruje, je náš společný kamarád, Ivanka s ním dělala nějakou činohru a já s ním jsem desátým rokem v RockOpeře, takže nás spojil," dodal Viktor.

"Ještě když jsme s Ivankou a se Sofií byli spolu, tak jsme Shreka sjížděli dost často, hlavně první dva díly. Hlavně ta jednička, podle které muzikál je, má spoustu krásné muziky, skvělé téma. Celosvětově je to bestseller, tak se těším, že se to konečně dělá i v Čechách a na jaře vyjedeme i s živým orchestrem," dodal ještě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám