Hlavní obsah
Článek

Bývalá moderátorka Primy Veronika Farářová Sasková je pyšná na svoje tělo. Jinak by si ani nemohla obléknout modely, které ji více odhalují, než zahalují. Výjimkou nebyl ani Ples Prahy 1, jehož část v Malém sále Žofína uváděla.

Když jsme Veroniku zahlédli, skoro jsme zapochybovali, jestli si nespletla příležitost a nemyslela si, že jde moderovat ples sexu a erotiky. Půjde příště rovnou nahá?

"Já myslím, že dál už to nedojde, tohle už je strop," řekla ke svému modelu, který odhaloval nejen skoro celá ňadra, ale i stehna. "Dokud to drží, tam kde má, tak je to v pořádku. Až se to zase spustí trochu níž, tak to třeba zase nahodíme výš," popsala současný i budoucí stav svého poprsí.

"Tenhle ples je ve stylu filmových hvězd, tak si myslím, že si to tady trošku extravagance i žádá a odhaluji i to, co normálně neodhaluju. Je to model od Ponerových a myslím, že jejich šaty jsou vždy vkusné a není to nic kabaretního," mínila.

"I manžel už to dává lépe než dřív, když mě vidí takhle odcházet. Pokud je to vkusné a nic nevypadne, v což doufám. Já dneska moderuju s Alexandrem Hemalou, tak jsem mu říkala, ať mi dá když tak znamení, kdyby něco takového hrozilo," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám